Marketing agency One Online | Ga voor resultaat

grafische vormgeving

Social media uitbesteden bij One Online

Social media uitbesteden was nog nooit zo eenvoudig en effectief. De specialisten van One Online nemen jouw social media beheer uit handen en transformeren het in een krachtige marketingmachine. Geen stress, geen zorgen, alleen maar resultaat.

Daag ons uit!
One online marketing

De beste social media strategieën voor zowel organische groei als advertenties

Stel je voor: jouw bedrijf dat voortdurend schittert op social media, terwijl jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij One Online.

Als je de social media van jouw bedrijf aan One Online uitbesteedt, combineren onze social media experts de kracht van organische groei met doeltreffende advertentiecampagnes om jouw merk maximaal zichtbaar te maken. Wij ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Van het creëren van waardevolle en boeiende content die organische groei stimuleert, tot het inzetten van gerichte advertenties die direct resultaat opleveren.

Onze aanpak is gebaseerd op data-analyse en marktinzichten, zodat we precies weten wat werkt en wat niet.

One online webshops

Tijd om kennis te maken?

Ben je benieuwd wat One Online voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Platformspecifieke aanpak

Wanneer je social media wilt uitbesteden, is het belangrijk dat de platformen die voor jouw doelgroep geschikt zijn optimaal worden benut. Zo pakt One Online elk van de grote sociale media platforms aan:

Instagram

Met onze creatieve en visueel aantrekkelijke posts zorgen we ervoor dat jouw merk eruit springt en de aandacht trekt van je doelgroep. We maken gebruik van hoogwaardige beelden, boeiende verhalen en slimme hashtags om jouw zichtbaarheid en engagement te vergroten.

Facebook

We bouwen een betrokken community rond jouw merk met pakkende verhalen en interactieve content die jouw volgers aanspreekt. Onze strategie richt zich op het creëren van waardevolle interacties, het bevorderen van community building en het inzetten van gerichte advertenties om je bereik te vergroten.

TikTok

Onze experts creëren virale, trendgerichte video’s die jouw merk vlot en dynamisch presenteren aan een breed publiek. We spelen in op de laatste trends en uitdagingen om jouw merk authentiek en relevant te houden in de snel veranderende wereld van TikTok.

LinkedIn

Wij positioneren jouw merk als een thought leader in de industrie, met strategische content die professionals aanspreekt en engageert. Onze aanpak omvat het delen van waardevolle inzichten, het opbouwen van een netwerk van invloedrijke connecties en het stimuleren van betekenisvolle interacties.

Zo maken we van jouw social media een krachtig marketinginstrument

 1. Diepgaande analyse
  Bij One Online begint alles met een grondige analyse van jouw huidige social media prestaties. We duiken in de data om te begrijpen wat goed werkt en waar verbeteringen mogelijk zijn.
 2. Strategische planning
  Op basis van onze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakte social media strategie. Deze strategie omvat zowel organische groei als betaalde campagnes, afgestemd op jouw specifieke doelen en doelgroep.
 3. Creatieve contentcreatie
  Onze creatieve teams gaan aan de slag om boeiende en visueel aantrekkelijke content te creëren. Van posts en stories tot video’s en graphics, we zorgen ervoor dat elke uiting van jouw merk consistent en impactvol is
 4. Community management
  Een actieve en betrokken community is essentieel voor succes op social media. Wij beheren jouw kanalen, reageren op interacties en stimuleren gesprekken om een loyale volgersbasis op te bouwen.
 5. Continue optimalisatie
  Social media is voortdurend in beweging, en wij blijven scherp. We monitoren de prestaties van onze campagnes en passen onze strategieën aan waar nodig om ervoor te zorgen dat we altijd de beste resultaten behalen.

Steffi

Social media specialist

Steffi is een social media specialist met een flair voor engagement en creativiteit. Ze weet als geen ander hoe ze boeiende content moet creëren die resoneert met jouw publiek. Met haar strategische inzichten en frisse ideeën zet ze campagnes op die resultaten boeken en communities versterken.

Boek een gesprek met Steffi

Om deze redenen wil je jouw social media aan One Online uitbesteden

Altijd een plan op maat

Resultaten worden regelmatig geëvalueerd

Totale online ontzorging

Veel gestelde vragen over het uitbesteden van social media

Waarom zou ik mijn social media uitbesteden?

expand_more

Het uitbesteden van social media bespaart niet alleen veel tijd, het garandeert ook een doorlopende professionele inhoud. Bovendien verzekert het je van een consistente aanwezigheid op meerdere platforms.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van social media?

expand_more

De kosten variëren sterk en zijn afhankelijk van diverse aspecten. Zo is het duurder als er naast een advertentiecampagne ook een contentplan voor drie posts per week is. Bovendien zijn er meer werkzaamheden als het om aanwezigheid op drie social mediaplatforms is dan wanneer er een focus op een enkel platform is.

Welke diensten zijn inbegrepen bij social media uitbesteding?

expand_more

Typische diensten zijn onder meer contentcreatie, planning en plaatsing van berichten, community management, advertentiebeheer, analytics en rapportage, en strategieontwikkeling.

Hoe meet ik het succes van uitbestede social media activiteiten?

expand_more

Gebruik KPI's zoals betrokkenheid (likes, reacties, shares), volgersgroei, websiteverkeer via social media, conversies (zoals verkoop of leads), en ROI van social media campagnes.

Hoe wordt de communicatie met een uitbesteed social media team afgehandeld?

expand_more

One Online geeft regelmatige updates en rapporten, bovendien plannen we terugkerende meetings om de resultaten te bespreken. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van onze activiteiten en de daaruit voortvloeiende effecten.

Kan ik nog steeds eigen berichten plaatsen als ik mijn social media uitbesteed?

expand_more

Je kunt natuurlijk ook nog zelf berichten op social media plaatsen. Het is alleen wel belangrijk om dit te coördineren met onze social media specialisten om te voorkomen dat de strategie en planning in de war raken.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

expand_more

Dit hangt af van je doelen en de huidige staat van je social media accounts. Sommige resultaten, zoals verhoogde betrokkenheid en volgers, kunnen binnen enkele weken zichtbaar zijn. Andere resultaten, zoals een verhoogde verkoop, kunnen enkele maanden duren.

× How can I help you?