Ontmoet ons team - One Online

One Online

Provides

Webdesign
&
full

service digital marketing
Increase

your
sales
Build

your
brand
Results
that

make an
impact

Van keukentafel naar kantoor

One Online is geen standaard marketingbureau. Wij zijn ondernemers, zoals jij. En net als jij hebben we een passie voor groei

Ons verhaal begon aan de keukentafel, met twee ondernemers die een passie deelden: Philip en Sabrina. Philip, eigenaar van zijn bedrijf Vink Tandtechniek, stond voor een uitdaging. Hij wilde graag groeien met zijn bedrijf, maar hij had zelf nog geen ervaring met online marketing. 

Hij kwam in contact met een Google Ads specialist en ontdekte vanaf dat moment de kracht van online marketing. De resultaten waren ver boven verwachting: leads begonnen binnen te stromen en Vink Tandtechniek groeide uit tot meer dan dertig locaties verspreid over heel Nederland. Maar het was niet alleen Google Ads die ons daar bracht. We investeerden in een professionele website, optimaliseerden voor SEO, bereikten klanten via e-mailmarketing, domineerden social media en nog veel meer. Het resultaat? Een explosieve groei.

Het succes van Vink Tandtechniek inspireerde Philip en Sabrina om andere ondernemers te helpen. Zo ontstond One Online: een online marketing bureau opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Met een team van 18 specialisten zijn we gegroeid van een keukentafel naar een prachtig kantoor in Waalre.

Bij One Online zien we onze klanten niet als opdrachtgevers, maar als partners. We luisteren naar jouw ideeën, jouw doelen, en werken samen aan jouw succes. Jij bent de specialist in jouw vakgebied en wij zijn de specialisten in online marketing. Samen zijn we de specialisten in ondernemerschap. Door deze combinatie begrijpen we jouw behoeften en zien we de kansen voor groei.

Wil je ontdekken wat One Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen bespreken, onze aanpak toelichten en samen kijken hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen.

Onze werkwijze

Bij One Online streven we ernaar om het proces van samenwerking zo soepel en begrijpelijk mogelijk te maken voor onze klanten. 

1. Kennismakingsgesprek

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we graag meer horen over jouw bedrijf en jouw doelen. We stellen vragen om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt bereiken en wat jouw verwachtingen zijn van onze samenwerking.

2. Voorstel op maat

Op basis van dit gesprek stellen we een voorstel op met de beste kanalen en strategieën die passen bij jouw bedrijf en doelstellingen. Dit voorstel wordt samen met jou besproken en aangepast indien nodig, zodat we zeker zijn dat we op één lijn zitten.

3. Uitgebreid gesprek met specialisten

Als het voorstel is goedgekeurd, plannen we een uitgebreid gesprek in met onze specialisten en projectmanager. Tijdens dit gesprek zullen we dieper ingaan op je bedrijf, doelgroep, KPI’s, en Unique Selling Points (USP’s). Dit stelt ons in staat om een marketingplan op maat op te stellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

4. Opstartfase

Na goedkeuring van het plan gaan we over naar de opstartfase. Onze specialisten werken aan het uitwerken van gedetailleerde strategieën voor elk gekozen kanaal en voeren alle benodigde taken uit om te kunnen beginnen. We zorgen ervoor dat alle accounts en kanalen correct zijn ingesteld en gekoppeld voor een snelle en soepele start.

5. Maandelijkse rapportage en evaluatie

Gedurende de samenwerking blijven onze specialisten maandelijks actief aan de slag voor jouw bedrijf. We plannen ook maandelijks rapportage besprekingen in om de behaalde resultaten te bespreken en eventuele aanpassingen aan te brengen indien nodig. Tussendoor staan we altijd open voor vragen en feedback via e-mail.

Bij One Online geloven we sterk in transparantie en samenwerking. We zien onze klanten als de experts in hun branche, terwijl wij gespecialiseerd zijn in online marketing. Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar om jouw bedrijf te helpen groeien en succes te behalen in de online wereld.

Sabrina Smits

Sabrina

Drijvende en stuwende kracht achter het bedrijf

Sabrina communiceert duidelijk tussen de specialisten en de klant. Daarnaast zorgt ze dat de targets die opgesteld zijn, behaald worden.

Philip Vink

Philip

Oprichter van One Online door eigen online succes waargemaakt te hebben

Vanuit passie ontwikkelde Philip One Online. Met zijn vele jaren ervaring kan hij met zekerheid zeggen wat wél en wat níet werkt.

Sander

Sander

Partner One Online & Projectmanager

Sander heeft zelf een zeer succesvolle webshop. Met zijn jarenlange ervaring ondersteunt hij met zijn brede kennis het team van OneOnline.

Ralph

Ralph

Super SEA Specialist

Ralph is een echte online marketing specialist. Hij is gespecialiseerd in Google Ads. Bedrijven helpen bij het vinden van nieuwe klanten door marketing met analyseren, bouwen en onderhouden van online campagnes is zijn passie.

Steffi

Steffi

De social media expert

Steffi werkt graag samen met jou, via korte lijnen, om social media projecten op te zetten en te begeleiden.

Mae

Mae

TikTok en content creator

TikTok specialist en content creator

 

Tim Janssen

Tim

Topper op het gebied van projectmanagement.

Enthousiast geworden door het succes door middel van online marketing binnen het bedrijf van zijn vader.

Roland de Lepper

Roland

WordPress specialist

Als voormalig Linux guru duikt hij graag in de code. Hij ontwikkelt eigen thema’s en maak iedere website of webshop pixel perfect naar de wensen van de klant.

Erwin

Erwin

Webdeveloper

Garantie voor een website die topprestaties levert. Met zijn zeer ruime ervaring in het bouwen en inrichten van websites en webshops, met als specialisatie de bouw van websites die topprestaties leveren.

Zoe

Zoe

Webdesigner / online marketeer

Afgestudeerd aan de Study Design Academy met als doel mensen visueel te laten stralen met hun bedrijf. Haar specialisme is het online én offline vormgeven. Met de juiste toekomststrategie stippelt zij jouw koers uit om je te onderscheiden van anderen.

Andre

André

Drone specialist & videograaf

Zijn passie is nu zijn werk geworden! Wanneer One Online klanten heeft die graag (drone) video’s van hun onderneming of andere specifieke onderdelen willen laten maken, ben ik one phone call away!”

Marleen

Marleen

De tekstexpert

Met talent voor taal zorgt zij voor jouw hoog-scorende online-teksten.

Jose

José

Administratie

Data-gedreven expert met financiële inslag. José zorgt ervoor dat de customer service soepel verloopt samen met Ilse en staat ze de klanten te woord bij diverse aspecten.

Dorrie

Dorrie

Administratie en personeelszaken

Dorrie is de onmisbare schakel als het aankomt op het soepel verlopen van financiële processen en persooneelszaken in de online en digitale wereld.

Ilse

Ilse

Crm en data analyse

De rots in de branding als het gaat om de cijfermatige gang naar online en digitaal. Ilse alias de ‘fixer’. Als er problemen zijn lost Ilse deze zo snel mogelijk op. Ze werkt al meer dan 15 jaar in het vak en vindt het heerlijk om te doen.

Wout one online

Wout

Social media ads expert

Door jarenlange ervaring met onder andere het geven van trainingen is zijn kennis zeer breed.

Demi

Demi

All round online marketeer

Seo, Sea en CRO specialist. Wij bouwen aan jouw online groei!

Jurgen

Jurgen

Social media ads expert

Social media zit in zijn DNA. Meta, LinkedIn, Pinterest, TikTok & Snapchat.. Jurgen zorgt ervoor dat ook jouw bedrijf gaat groeien door middel van doordachte social media campagnes. Meer bekendheid, meer omzet en meer nieuwe klanten.

Megan

Megan

SEO specialist

Megan werkt samen met jou aan een betere vindbaarheid in Google. De pro-actieve samenwerking tussen onze SEO specialist en het bedrijf zorgt voor een succesvolle strategie op maat.

Sophie

Sophie

Copywriter en PR

Teksten schrijven die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf: dit is waar Sophie je perfect bij kan helpen. Door haar ervaring in PR weet zij precies hoe zij teksten schrijft die opvallen en prettig leesbaar zijn.

Liselore

Liselore

SEO Specialist

Liselore is al met websites bezig sinds Netscape Navigator een populaire browser was en Ilse in Nederland het meeste als zoekmachine werd gebruikt. Door alle ontwikkelingen op de voet te volgen en altijd mee te blijven bewegen heeft ze een schat aan ervaring opgedaan die ze graag inzet om de SEO van jouw website een flinke boost te geven.

Cas Bullem

Cas

WordPress specialist

Mijn naam is Cas, een 27-jarige ondernemende digitale duizendpoot uit het gezellige Heeze. Mijn achtergrond is allesbehalve eentonig, omdat  ik alles binnen de web-wereld veel te interessant vindt. Hierdoor strekt mijn ervaring zich uit van Webdesign tot Front-end development. Ook ben ik graag bezig met technische en on-page SEO.

 Lefteris

Google ads en meta ads specialist

Met passie en data-gedreven strategieën vergroot Lefteris jouw online zichtbaarheid en omzet.

Wij helpen je om jouw doelen te halen in de digitale wereld!

Let’s talk!

cta background black
× How can I help you?